Vi er fire pædagogstuderende fra 4. semester på pædagoguddannelsen i Randers. Vi er i gang med tema 3, som hedder "Individ, Individualitet og fællesskab". Det omhandler bl.a relationsdannelse og det pædagogiske arbejde, både kulturelt, politisk og økonomisk.

tirsdag den 22. marts 2011

Til alle anonyme

Vi er utrolig glade for jeres aktivitet her på vores blog, og vi arbejder på at skabe endnu flere indlæg, hvor i kan komme med jeres holdninger. Desværre er blogger ikke opbygget optimalt for jer anonyme, da i ikke kan indtaste en form for alias. Det giver nogen problemer i debatter, specielt på tværs af en eller flere anonyme. Jeg vil derfor anbefale jer, at afslutte jeres indlæg med en form for alias, et nummer eller i kan vælge at kommenterer som navn/webadresse, i stedet for anonym, og indtaster et kælenavn eller noget i den stil. Mvh Kathrine, Ronni, Arnela og Daniel

3 kommentarer:

  1. hvis i vælger at kommenterer som navn/webadresse, vil det se ud som følgende!

    SvarSlet
  2. Det er et rigtigt godt råd! :-)

    SvarSlet
  3. Iøvrigt er jeg rigtigt glad for at se, at I anvender bloggens egen logik. Mange af de andre grupper har i høj grad benyttet sig af undersider, hvilket har mange problemer.

    Jeg kommer nærmere ind på det, når vi mødes i næste uge, men jeg vil bare sige, at det ser godt ud her. :-)

    Iøvrigt kunne I væge at linke til de andre gruppers blogs. Hvis alle grupper gør det, bliver det let for jer alle at surfe mellem hinandens blogs.

    SvarSlet